Időpontfoglalás jogi tanácsadásra, mediáció előtti megbeszélésre

Ha bizonytalan abban, hogy foglaljon-e időpontot hozzánk, hívjon minket telefonon (06-20-547-3616) és kérdezzen. Segítünk eldönteni. Minden esetben visszahívjuk. 😉

Ügyfélfogadás kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően történik. A lefoglalt időpontot megelőző 24 órán belül történő lemondás esetén a szolgáltatás teljes díját ki kell fizetni. Válasszon ügyvédi vagy mediátori szolgáltatást, és foglaljon időpontot irodánkba a lenti űrlap segítségével.

A jogi tanácsadások és mediációk skype-on, viberen és egyéb online platformon keresztül is megtarthatóak, így a nem budapestiek is tudnak időpontot foglalni. 🙂 Kérjük szépen előre jelezni, ha online formában venné igénybe bármely szolgáltatást!

A jogi tanácsadás díja: 45.000,-Ft/óra

A mediációt megelőző megbeszélés díja: 45.000,-Ft/óra

Egyéb díjak: megegyezés szerint

Loading...
Mediátorpont - időpontfoglalás

Időpontfoglalás előtti tudnivalók

Amennyiben mediációra szeretne bejelentkezni, kérjük, hogy az időpontfoglalás szolgáltatásai közül az “Első négyszemközti megbeszélés” lehetőséget válassza. Kérjük továbbá, hogy az ügye hatékony lebonyolítása érdekében az első megbeszélésre egyedül érkezzen. További részletek az “Előzetes megbeszélés” gombra kattintva olvashatóak.

Jogi tanácsadásra a párok jöhetnek együtt is és külön-külön is.

Előzetes megbeszélésMediáció

Egyéb tudnivalók

Időpontot csak a fenti űrlap kitöltésével lehet foglalni. Amennyiben a foglalt időpontot módosítani szeretné, úgy kérjük írjon nekünk, vagy hívjon telefonon. Ügyfélfogadási időben a telefont nem mindig tudjuk felvenni, azonban minden esetben visszahívjuk ügyfeleinket. A hozzánk beérkező e-mailekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni. Ha további kérdése van, várjuk jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén.