Időpontfoglalás

Ha bizonytalan abban, hogy foglaljon-e időpontot hozzánk, hívjon minket telefonon (06-20-547-3616) és kérdezzen. Segítünk eldönteni. Minden esetben visszahívjuk. 😉

Ügyfélfogadás kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően van. A foglalt időpontot megelőző 24 órán belül történő lemondás esetén a szolgáltatás teljes díját ki kell fizetni. Kérjük, válasszon szolgáltatást, és foglaljon időpontot mediátor irodánkba a lenti űrlap segítségével.

A jogi tanácsadások és mediációk skype-on, viberen, vagy más online platformon keresztül is megtarthatóak, így a nem budapestiek is tudnak időpontot foglalni. 🙂 Kérjük jelezzék nekünk előre, ha online formában vennék igénybe bármely szolgáltatást!

Loading...
Mediátorpont - időpontfoglalás

Időpontfoglalás előtti tudnivalók

Amennyiben első alkalommal jár nálunk, kérjük, az időpontfoglalás szolgáltatásai közül az “Első négyszemközti megbeszélés” lehetőséget válassza. Kérjük, hogy a megbeszélésre egyedül érkezzen. További részletek az “Előzetes megbeszélés” gombra kattintva olvashatóak.

A mediációk sokkal hatékonyabbak, ha az ügyben érintettek kipihenten tudnak részt venni a megbeszéléseken, ezért a mediációkhoz javasoljuk a reggeli / délelőtti időpontok választását.

Előzetes megbeszélésMediáció

Egyéb tudnivalók

Időpontot csak a fenti űrlap kitöltésével lehet foglalni. Amennyiben a foglalt időpontot módosítani szeretné, úgy kérjük írjon nekünk, vagy hívjon telefonon. Ügyfélfogadási időben a telefont nem mindig tudjuk felvenni, azonban minden esetben visszahívjuk ügyfeleinket. A hozzánk beérkező e-mailekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni. Ha további kérdése van, várjuk jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén.