Kapcsolat

Szeretne megoldani egy problémát? Általános kérdése van? Várjuk üzenetét!

Kerülje el a hosszantartó és költséges pereskedést! Velünk a válás folyamata kevésbé fájdalmas, segítünk abban, hogy senki se érezze magát vesztesnek. Válási mediációra szakosodott irodánk abban különleges, hogy jogi képesítéssel és komoly bírósági tapasztalattal rendelkezünk.

Akkor is segítünk, ha csupán néhány kérdése van. Fontos nekünk, hogy a válás közös megegyezéssel történjen meg, fontos nekünk, hogy Önök megkapják a megfelelő információkat. Tapasztalatunk szerint akik időben hozzánk fordulnak, azoknak az ügyét belátható időn belül-, és mindenki számára megnyugatató módon tudjuk lezárni a mediáció segítségével. Ne várjon tehát a döntéssel, foglaljon időpontot most!

Írjon nekünk! A megkeresésekre 24 órán belül válaszolunk.

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Foglaljon idõpontot egy elõzetes megbeszélésre, hogy mielõbb rendezhesse ügyeit!

 

Idõpont foglalás

Loading...

Ügyfélfogadás kizárólag elõzetes idõpont egyeztetést követõen!

A foglalt időpontot megelőző 24 órán belül történő lemondás esetén a szolgáltatás teljes díját ki kell fizetni. Kérjük, válasszon szolgáltatást, és foglaljon időpontot a fenti űrlap segítségével.
Online megbeszélés, Skype-on keresztül

A Mediátorpontnál lehetőséget biztosítunk arra, hogy az előzetes megbeszéléseket Skype-on keresztül bonyolítsuk le ügyfeleinkkel. (A Skype innen tölthető le.) Skype név: drfarkas.dorottya

A Skype megbeszéléseket kizárólag azokban az esetekben engedélyezzük, amikor valaki a budapesti irodánktól távol lakik. A mediációkhoz azonban ilyen speciális esetekben is személyes megjelenés szükséges. Az online megbeszélés(ek) díja előre fizetendő, banki átutalással, vagy PayPal-en keresztül.