Kapcsolat

Szeretettel várunk mindenkit, aki válás vagy egyéb jogvitás helyzet előtt áll 

Irodánkat abban a szellemiségben alapítottuk, hogy a hozzánk fordulóknak megmutassunk egy olyan utat, ami ma még kevésbé elterjedt nálunk. Hisszük, hogy egy konfliktus vagy vitás helyzet önmagában nem probléma. Segítünk abban, hogy vitáikat kulturált módon tudják rendezni.

Időpontfoglalás

Telefon

06 20 5473616

Cím

1016 Budapest, Gellérthegy u. 2a.
(Az iroda a Krisztina térnél található.)

Ügyfélfogadás

Hétfőtől-péntekig ………….…  8 – 20 óráig
Szombaton 
………………………..  8 – 16 óráig
Vasárnap
 ………………………….  Zárva

Cégadatok

Számlázási név: Mediátorpont Kft.

Számlázási cím (nem iroda):
1147 Budapest, Malomház utca 3. II/2.

Adószám: 11789949-1-42

Bankszámlaszám: 63200171-11056373

Paypal: paypal@mediatorpont.hu

Írjon nekünk

Név (kötelező):
Email cím (kötelező):
Üzenet:

Skype megbeszélés

A Mediátorpontnál lehetőséget biztosítunk arra, hogy az előzetes megbeszéléseket Skype-on keresztül bonyolítsuk le ügyfeleinkkel. Skype név: drfarkas.dorottya. Skype megbeszéléseket kizárólag indokolt esetben engedélyezünk. A mediációkhoz azonban ilyen speciális esetekben is személyes megjelenés szükséges. Az online megbeszélés(ek) díja előre fizetendő, banki átutalással, vagy PayPal-en keresztül.

Megközelíthetőség, parkolás

A Mediátorpont irodája a Krisztina térre és az Alagút / Mészáros utcára néz, bejárat a Gellérthegy u. 2a felől. Az ablakunk a 17-es és 56-os villamosok Krisztina téri megállójára néz, de a 105-ös és a 178-as buszok is ott állnak meg.

A Gellérthegy utca egyirányú a Tabán felől. A parkhoz közelebbi részén általában találni fizetős parkolóhelyet, ezért javasoljuk, hogy fentről érkezve az irodától kicsit távolabb álljanak meg. Gellérthegy utca parkolózónájának száma 3012, SMS-parkolást a 06 – 20/30/70 – 763 3012 számra lehet indítani a rendszám elküldésével (XYZ123), és a stop elküldésével lehet leállítani.

Alternatívaként a Pálya utca elején található fizetős parkoló-udvart is használhatják ügyfeleink parkolásra. A korábban érkezők a Krisztina körúton található számos kávézóban és bisztróban is várakozhatnak.

Időpontfoglalás

Ügyfélfogadás kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően! A foglalt időpontot megelőző 24 órán belül történő lemondás esetén a szolgáltatás teljes díját ki kell fizetni. Kérjük, válasszon szolgáltatást, és foglaljon időpontot mediátor irodánkba a lenti űrlap segítségével.

Loading...