Hétvégi párkapcsolat

Egy hullámvölgyben lévő párkapcsolat nagy kérdése, hogyan töltik a párok a rendelkezésükre álló szabadidőt, az estéket, a hétvégéket.

Egy végigdolgozott nap vagy hét után, a legtöbben nyugalomra és pihenésre vágynak, hogy aztán újult erővel kezdjenek a következő napnak, hétnek, még akkor is, ha tudják, hogy a párkapcsolat nagy kincs.

Párkapcsolat, csalódások

A hétköznapok gyorsan eltelnek, mert rengeteg halasztást nem tűrő teendő van, és mire a párok a vacsorához eljutnak, már késő van és jellemzően mindenki fáradt. Így kapcsolati gondjaink kicsit háttérbe szorulnak. Természetesen tudjuk, hogy valami nem kerek, de általában elhessegetjük magunktól ezeket a gondolatokat arra hivatkozva, hogy most nincs időm ezzel foglalkozni, mert most a munkahelymen kell helyt állni, most a szakmai feladatokra kell koncentrálnom. Így aztán fel sem tűnik, ha a másikkal két-három napja már nem is szóltunk egymáshoz.

Ennek a leterhelt állapotnak az az előnye, hogy már veszekedni sincs kedvük, így viszonylag békésen eltelik az este. Hátránya természetesen, hogy arra sem maradt már senkinek energiája, hogy egy kis pozitív töltést adjon a társának, ez persze nem segít a már egyébként is krízisben lévő kapcsolaton.

Várva-várt hétvége

Elérkezik a hétvége, amikor végre nem kell ébresztőórára kelni, amikor nem kell időre reggelizni. A rendelkezésünkre áll teljes 48 óra. (persze családonként eltérő a menetrend ilyenkor is, hiszen vannak, ahol még csak kettesben vannak, vannak ahol már gyerekekkel vannak, vannak, ahol szülőkkel élnek együtt, stb… A közös az, hogy a munkavégzés terhe alul szabadul fel ilyenkor a legtöbb pár, ami elviekben lehetőséget nyújtana arra, hogy ezt az időt kizárólag önmagukra és a szeretteikre fordítsák) Általában ekkor kezdődnek a bajok… Miért is?

Mert hirtelen lesz időnk átgondolni a jelenlegi helyzetünket, a kapcsolatunkat és ilyenkor szoktunk elmerengeni azon, hogy talán annak idején nem a megfelelő párt választottuk, vagy valamit másképp kellene csinálnunk, stb…

Díjaink
Hétvégi párkapcsolat

Párkapcsolati mediáció

Miután ezeket megfogalmaztuk magunkban a legtöbb esetben nem bírjuk ki, hogy ezt ne osszuk meg párunkkal. A párunk pedig ezeket a magvas gondolatokat hallva jellemzően egy percen belül a plafonon lesz. Elkezdődnek a támadások, sértések. Ezzel meg is alapoztuk a feszült hangulatot egész hétvégére. A hétvége elteltével pedig ismét csalódottak vagyunk, mert úgy érezzük, hogy nem kerültünk közelebb a kapcsolatunk helyreállításához. Ismerős helyzet?

párkapcsolati mediáció rengeteget segíthet egy elakadt, hullámvölgyben rekedt kapcsolatnál, ahol a párok még együtt képzelik el a jövőt, de úgy érzik, hogy nem tudnak előrelépni. Ne féljünk külső segítséget kérni!

Foglaljon időpontot